Information om brug af cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungerer, men de giver også info omkring hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Læs mere om vores cookies og hvordan du sletter dem her


DK

Opbevaringstips

Opbevaringstips i køl og frys

Nogle fødevarer får nemt køleskader og mister smag, hvis de opbevares for koldt. Og andre holder sig bedst, hvis de opbevares på det koldeste sted i køleskabet.
 

Som "tommelfingerregel" kan du gå ud fra, at frugt og grønt, som er dyrket under varmere himmelstrøg eller i et drivhus også skal opbevares ved varmere temperatur – altså så højt i køleskabet som muligt. Frugt og grønt, som er dyrket på vores breddegrader, holder sig derimod bedst, hvis de opbevares så koldt som muligt – altså så langt nede i køleskabet som muligt.

 

frugt og grønt, som er dyrket under varmere himmelstrøg eller i et drivhus også skal opbevares ved varmere temperatur