Information om brug af cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungerer, men de giver også info omkring hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Læs mere om vores cookies og hvordan du sletter dem her


DK

Varme facts

Varme facts

Hvad er katalytisk selvrens? Og hvad betyder SliderControl, MyCOOKBook, TwinZone og induktion. Få mere at vide om de varme facts i vores ordbog.

 

Induktion
Glaskeramiske kogeplader med induktion udnytter varmen optimalt. Under hver kogezone er der placeret en induktionsspole, som producerer et elektromagnetisk felt
 

 

Denne magnetisme omdannes til varme i grydens bund

 
En varme der overføres direkte til maden. Det giver dermed et lavere energiforbrug ved tilberedning. Desuden er induktion 3 gange så hurtig som en almindelig glaskeramisk kogezone.