Information om brug af cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungerer, men de giver også info omkring hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Læs mere om vores cookies og hvordan du sletter dem her


DK

Afrimning

Afrimning


Køleskabe har automatisk afrimning, men fryseskabe og frysebokse skal afrimes manuelt, når rimlaget er ca. ½ cm tykt. Total afrimning bør foretages mindst 1 gang om året. Både til gavn for fødevarerne og af hensyn til elforbruget.

Hurtig og effektiv afrimning
Afbryd strømmen til fryseren og stil en balje dampende varmt vand ind i den. Luk døren/låget og vent en halv time. Træk afløbsstutsen ud og stil en skål under til opsamling af tøvandet. Den resterende rim kan nemt skrabes af, men undgå at bruge skarpe eller spidse redskaber, der kan beskadige fryseren. Når isen er smeltet/fjernet, gøres fryseren ren med vand tilsat et mildt opvaskemiddel.

Brug en blød klud.