Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

Alt text

GRAM HVIDEVARER TIL DIT KØKKEN

Design for enhver smag

Vi glæder os til at præsentere dig for hvidevarer i klassisk og tidløst design. Vi værdsætter at levere hvidevarer til hele dit køkken. Gennem mange år har vi lyttet til kunderne, så vores produkter opfylder deres behov. Den viden bringer vi med ind i dit køkken.

GRAM tilbyder et stort udvalg i hvidevarer, som passer ind i de fleste køkkener. Fælles for produkterne er, at de alle er klassisk GRAM design. I køl og frys finder du bl.a. CLASSIC serien med det gennemgående håndtag, som har rødder helt tilbage til 1950. I serien af varme produkter vil et komfur eller en indbygningsovn med BakingPro System® være med til at gøre madlavningen både sjovere og nemmere.


GRAM BakingPro System® - Erfaringen gør forskellen

Alt text
Alt text

GRAM i mere end 120 år

Historien om GRAM er et eventyr om en dansk landsbysmedie, der blev grundlagt i 1901, og som i dag har udviklet sig til en moderne, international virksomhed.

GRAM begyndte at sælge de første serieproducerede køleskabe i 1937. I dag leverer vi et fuldt sortiment af hvidevarer til private husholdninger i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Hos GRAM trækker vi hver dag på vores omfattende tekniske viden og vores erfaring med at forstå forbrugernes ønsker og behov. Resultatet er driftssikre, smukke og veldesignede produkter, der opfylder forbrugernes forventninger hver dag.