Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

GRAM BAKING PRO SYSTEM®

GRAMs ovne og komfurer med BakingPro System gør madlavningen både sjovere og nemmere og giver dig det bedste resultat. Sprøde kyllinger, lækre grøntsagstærter, flot og indbydende bagværk og ikke mindst, lynhurtig opvarmning af ovnen til 180 °C på bare 4 min. Ovnen er på hele 77 liter, hvilket har givet plads til ekstra store bageplader og dermed mulighed for at bage eller stege flere typer mad på samme tid.

BAKING PRO SYSTEMER

  • Lynopvarmning
  • Stabil temperatur
  • Præcis varmefordeling
  • Ekstra stort ovnrum 77L
  • Flere bageniveauer
  • Større bageplader

Se indbygningsovne og komfurer med BakingPro System® 

Alt text

BakingPro System® - Erfaringen gør forskellen

 

Alt text

LYNOPVARMNING​

Med et lynopvarmningsprogram opnås den ønskede temperatur på kortest mulig tid. Ovntemperaturen når f.eks. op på 180 °C på bare  4 minutter. Så du får en ovn, som er klar til brug hurtigere end nogensinde før.

 

TID ER DYREBAR

Lynopvarmning 180°C på 4 min​

Alt text

STABIL TEMPERATUR

Temperaturen i ovnen vil være stabil under hele tilberedningen. Dermed bliver selv de mest krævende retter og måltider helt perfekte hver gang. Også den lidt vanskelige soufflê.

 

BEDSTE RESULTAT HVER GANG​

Stabil temperatur

Alt text

PRÆCIS VARMEFORDELING

Konstruktionen af ovne med Baking Pro betyder, at varmen fordeles perfekt og ensartet i hele ovnen. Dermed bliver bagværk, pizza og tærter altid lige vellykkede.

 

SAMME RESULTAT FOR ALLE

Præcis varmefordeling

Alt text

EKSTRA STORT OVNRUM 77L​

Et ekstra stort ovnrum på 77 liter giver dig rigelig kapacitet til at tilberede mad til hele familien. Du får desuden ekstra store bageplader og helt op til 6 tilberedningsniveauer.

 

STØRRE ER BEDRE

77L ovnrum​

Alt text

FLERE BAGENIVEAUER​

Med 6 bageniveauer får du friheden til at vælge den placering i ovnen, der passer bedst. Med det samme gode resultat på alle niveauer.

 

DER ER ALTID PLADS TIL EN TIL​

Flere bageniveauer​​

Alt text

STØRRE BAGEPLADER​

Ekstra store bageplader og bradepander betyder også ekstra meget plads. Du får således derfor mulighed for at lave kagen eller maden i den størrelse, der passer din familie bedst. Du har også mulighed for at tilberede flere retter på samme tid.

 

RUMMELIGHED ER EN FORDEL

Ekstra store bageplader

BakingPro System® - Erfaringen gør forskellen