Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

Alt text

Bageværkstedet

En række bloggere har lavet en video. Den viser stemningen og hvordan de hygger sig med at bage og lave mad i vores dampovn.

Alt text

Hjemmelavede glutenfri tarteletter med fyld

Uddrag fra bloggen.

"Jeg var ikke det eneste barn der slugte tarteletfyld (og skåle) råt. Mine børn på 3 og 5 elsker det også. Men hvor min farmor smed et stykke kød på tallerkenen on the side, og altså kun puttede grøntsager i saucen, har jeg smidt alt spiselidt ned i gryden." Læs hele indlægget og lær både mere om dampovnen og hvordan du laver sunde tarteletter.

Alt text

Hvis nu jeg havde en dampovn…

Uddrag fra bloggen.

"Da min mor byggede sit nye hus i foråret, fik hun en dampovn. Hun snakkede meget om alle dens herligheder og jeg må indrømme, at jeg aldrig helt forstod hendes overvældende begejstring. Jeg forstod til gengæld det hele, da jeg blev præsenteret for de opskrifter, som May havde bikset sammen – og i endnu højere grad da jeg fik lov til at smage på resultaterne." Læs hele blogindlægget her. GRAMs dampovn med et flot ydre og masser af features inde i.

Alt text

CREMET GULERODSHUMMUS

Uddrag fra bloggen.

"Man kan aldrig rigtig få nok dip vel? Genialt til rugbrødschips, kartoffelchips, grøntsagsstænger, smørelse i sandwiches, på salater, med pasta og meget mere. Jeg er fan!" Læs hvordan du laver din egen gulerodshummus og lær mere omkring den meget omtalte kombi-dampovn

Alt text

Verdens bedste æblekage

Uddrag fra bloggen.

"Pigerne var helt på røven over hvor god kagen blev, og sagde – som jeg også mener, at det er en af de bedste æblekager vi nogensinde har smagt. At den så også er ret nem at bikse sammen, er jo bare et plus". Opskriften på måske verdens bedste æblekage, findes lige her.

Alt text

VI SKAL FLYTTE – DRØMMEN OM DEN PERFEKTE LEJLIGHED!

Uddrag fra bloggen.

"Sådan bliver designet i vores køkken. Vores stil er generelt meget nordisk inspireret, så det kommer selvfølgelig også til at kunne ses i vores nye lejlighed. Herunder har vi lavet et lille moodboard, så I kan forvente, hvad der kommer til at ske indenfor". Læs hele indlægget og se det flotte udvalg af indbygningsovne, kogeplader og emhætter

Alt text

HVERDAGSLIV: 6 TIP TIL MINDRE MADSPILD..

Uddrag fra bloggen.

"Da jeg var yngre (.. og single) levede jeg meget dag-til-dag – det er nok meget almindeligt. Men nu sidder jeg altså hér – med mand, barn, hus i forstæderne, budget-konti, realkreditlån og et noget mere struktureret liv end har været tilfældet tidligere". Læs omde 6 tips til mindre madspild. Vi har kølesskabe der gør en forskel i dit køkken.