Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

Mange danskere spilder både tid og penge, fordi de bruger deres opvaskemaskine forkert. En opvaskemaskine fra Gram kommer med innovative funktioner, der hjælper dig til at vaske smartere og samtidig spare både tid og penge.

 

Hvis man går på opdagelse under bordpladen eller bag skabslågerne i de danske køkkener, vil man blive mødt af synet af en opvaskemaskine. Næsten alle danskere har inviteret opvaskemaskinen ind i deres liv, men mange spilder både tid og penge på dårlige opvaskevaner.

Skal, skal ikke skylle

En rigtig dårlig vane er at skylle snavsede tallerkner og service af, inden de sættes ind i opvaskemaskinen. Det er ikke bare spild af tid og vand, men kan ligefrem påvirke opvaskens renlighed.

”Der er ingen grund til at skylle tingene af, inden man sætter dem i opvaskemaskinen. Man skal selvfølgelig skrabe madrester af, men resten kan de moderne maskiner sagtens klare. Faktisk har opvaskemaskinen brug for en smule organisk snavs, for at sæben har noget at binde sig til,” fortæller produktchef Jacob Ingerslev fra Gram.

Alt text

Opvaskemaskiner fra GRAM

Se udvalget her

Lad maskinen få arbejdsro

Det er en udbredt misforståelse, at et hurtig-program bruger mindre vand og energi, fordi vasketiden er hurtigere. Faktisk forholder det sig lige omvendt, og de hurtige programmer skal man kun bruge, hvis man rent faktisk har travlt. Når snavset skal vaskes væk på kortere tid end andre programmer, bruger de mere vand og mere energi på at varme vandet op til en højere temperatur.

Pak bedre og vask mindre

Undersøgelser har vist, at man i gennemsnit kan spare hver tiende vask, hvis man pakker opvaskemaskinen bedre, inden den sættes i gang.

”Hvis hvert hjem kan springe hver tiende vask over ved at pakke deres opvaskemaskine bedre, så er det jo en massiv vand- og energibesparelse for samfundet. Hos Gram mener vi, at det er vores opgave at designe produkter, der gør det nemt for vores kunder at handle miljørigtigt,” fortæller Jacob Ingerslev.  

Opvaskemaskinen der afliver de dårlige vaner

Opvaskemaskinen OM 60-57 RT er energiklasse A+++ og har et lavt vand- og energiforbrug, hvilket giver både god samvittighed på den økonomiske og miljørigtige konto.

Indretningen i opvaskemaskinen er praktisk, så du kan vaske op til 15 kuverter ad gangen og optimere hver eneste vask. Og har du ikke fyldt helt op med service, kan maskinen også klare tilvalg for ½ opfyldning, så maskinen automatisk sparer på energi og vand.

Se vores energivenlige opvaskemaskiner

Tryk og se opvaskemaskiner med A+
Lavt energiforbrug

Innovative løsninger i GRAM opvaskemaskiner sikrer en optimal udnyttelse af både vand- og energiforbrug. Det placerer nogle opvaskemaskiner i energiklasse A+.

Tryk og se opvaskemaskiner med A++
Ekstra lavt energiforbrug

Innovative løsninger i GRAM opvaskemaskiner sikrer en optimal udnyttelse af både vand- og energiforbrug. Det placerer nogle opvaskemaskiner i energiklasse A++. 

Tryk og se opvaskemaskiner med A+++
Bedste energiklasse

Innovative løsninger i GRAM opvaskemaskiner sikrer en optimal udnyttelse af både vand- og energiforbrug. Det placerer nogle opvaskemaskiner i energiklasse A+++.