Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

BAKING PRO SYSTEM®

GRAMs ovne og komfurer med BakingPro System gør madlavningen både sjovere og nemmere og giver dig det bedste resultat.

  • Lynopvarmning

  • Stabil temperatur

  • Præcis varmefordeling

  • Ekstra stort ovnrum 77L

  • Flere bageniveauer

  • Større bageplader

 

BakingPro System®

Alt text

GRAM TAGER HÅND OM OPVASKEN

Sæt punktum for et veltilberedt måltid med en opvaskemaskine fra GRAM. Du kan selv vælge, om du vil gemme opvaskemaskinen bag en køkkenlåge, eller om den skal bygges ind under bordpladen. Opvaskemaskinens kurve er fleksible og øverste kurv kan med et snuptag ændres i højden. Flere dele kan flyttes eller tages ud og dermed give plads til f.eks. store gryder og fade.
Vælg en model med indvendigt lys, hvis du vil have det store overblik.


Se GRAMs sortiment af opvaskemaskiner

Komplette køkkenløsninger

Indret dit køkken med GRAM. I vores store udvalg finder du nemt de produkter, der hjælper dig i hverdagen og samtidig giver dig et flot køkken. Uanset om din stil er til produkter i stål eller hvid. Eller om du ønsker, at hvidevarerne skal være skjult bag en køkkenskabslåge.

Se de 3 køkkenkoncepter her

GRAMs sortiment af hvidevarer Køleskabe - Frysere - Køle fryseskabe - Komfurer - Ovne - Kogeplader - Emhætter - Opvaskemaskiner 

Nem rengøring med pyrolyse

Med pyrolyse, slipper du helt for rengøring af ovnen. Ved pyrolyse varmes ovnen op til omkring 500 °C, og fedt og madrester brændes væk. Ovnrummet skal efter nedkøling blot tørres efter med en fugtig klud. Ovnlågen låses automatisk under rengøringsprocessen.

Se vores ovne med pyrolyse.

Alt text
Alt text

CLASSIC SERIEN I KØL OG FRYS

Det klassiske GRAM design med det gennemgående håndtag i hele dørens højde og det enkle, minimalistiske design finder du i Classic serien. Dette design har rødder tilbage til 1950’erne og har med sit stilrene look prydet mange skandinaviske køkkener gennem årene. Classic findes i hvid og i EasyOff Steel. Med ekstra god plads og mange spændende detaljer.

Se vores køleskabe, frysere og køle fryseskabe i Classic serien. 

SÅDAN VIRKER INDUKTION

Se vores udvalg af kogeplader og komfurer med induktion.

Alt text
Alt text

Fryseren der tåler mere end andre

I GRAMs sortiment af frysere finder du både blandt fryseskabe og kummefrysere produkter, der kan tåle at stå i kolde rum helt ned til -15 ºC. Det giver mulighed for at placere fryseren i f.eks. sommerhus, garage eller redskabsrum.

Se det store udvalg af frysere.