Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

Alt text

Hvert produkt tæller

STORT UDVALG AF HVIDEVARER MED MANGE MULIGHEDER

Dit køkken er meget mere end bare et sted, hvor du laver mad. I mange hjem er køkkenet en integreret del af hjemmet, hvor vi opholder os meget. Derfor er det vigtigt, at du både tænker på funktion, betjening og æstetik, når du vælger hvidevarer til dit køkken.

Med GRAMs brede sortiment kan du skabe et smukt og sammenhængende køkkenmiljø. Vores kvalitetsprodukter er intuitive og lette at betjene i hverdagen. Men de er også med til at sikre, at dit hjem fremstår smukt og gennemtænkt.

 

Alt text

Stål koncept

Du kan lave en flot køkkenløsning med køl og frys fra både Classic serien og Fresh serien i Easy Off Steel. Begge serier er flotte at se på og nemme at vedligeholde. Suppler med komfur eller indbygningsovn/kogeplade ligeledes i stål og fuldend resultatet med en flot emhætte og opvaskemaskine i stål.

Se vores køleskabefryseskabe og køle fryseskabe i stål

Se vores komfurer, ovne, emhætter og opvaskemaskiner i stål

Hvidt koncept

Ønsker du et køkken helt i hvidt, har du mange valgmuligheder, da både Classic serien og de enkle og funktionelle skabe i Fresh serien byder på mange forskellige varianter og mulighed for at lave en flot side-by-side løsning i køl og frys. Du kan naturligvis finde komfurer, indbygningsovne og opvaskemaskiner ligeledes i hvidt. Og som prikken over i'et kan du vælge blandt de mange flotte emhætter i stål/glas.

Se vores køleskabe, fryseskabe og køle fryseskabe i hvid

Se vores komfurer, ovne, emhætter og opvaskemaskiner i hvid

Alt text
Alt text

Fuldt integrerbart koncept

De fuldintegrerbare skabe kommer fra Fresh serien og har samme udstyr og fordele, som de fritstående modeller. Du finder opvaskemaskiner til fuld integrering både i 45 og 60 cm bredde samt udtræksemhætter, hvor kun forkanten er synlig. Du kan naturligvis også vælge at supplere det fuldintegrerbare koncept med en vægthængt emhæftte i stål, stål/glas eller sort.

Se vores køleskabe, fryseskab, køle fryseskabe og opvaskemaskiner som fuldintegrerbare