Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

Hvad kan vi hjælpe med?

GRAM kundeservice står til din rådighed, og vi har flere måder, hvorpå vi kan hjælpe dig. Oplever du problemer med dit GRAM produkt, bør du altid kigge efter en løsning i brugervejledningen. Du kan finde alle GRAM brugervejledninger her.

I vores kontaktformular kan du stille et spørgsmål og få råd og vejledning til vores produkter. Mangler du en reservedel til et produkt, kan du også bestille det gennem vores formular. Kræver dit produkt et teknikerbesøg, skal du anmode om service. Bemærk at GRAM kun yder service på produkter, der er i garantiperioden. 

 

Før du kontakter os, skal du have følgende klar:


Mangler du en betjeningsvejledninger til dit GRAM produkt kan du finde den her.

Kontakt via telefon

Vi kan kontaktes på tlf.: +45 73 2010 00

Telefonen er åben:

  • Mandag/torsdag  9.00-15.00
  • Fredag                   9.00-14.30

 

 

 

 

 

Energimærkning

EU har besluttet at revidere kravene til energimærket og re-skalere skalaen med virkning fra 1. marts 2021 på kategorierne: Køl/frys, vaskemaskiner og opvaskemaskiner.

Det betyder, at de berørte produktkategorier vil få nye energimærker med den re-skalerede skala. Derfor vil du kunne opleve at få et produkt, der indeholder to energimærker.

Læs mere om det re-skalerede energimærke hos label2020.dk

Energimærket er at finde på de fleste hårde hvidevarer og bruges til at vise energiforbruget i produktet. Energimærket startede i 1995 og er indført af EU.