Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

gram.dk  /  FAQ  /  Opvaskemaskiner FAQ 

Opvaskemaskinen står kun og brummer

En opvasker starter altid et program op med at pumpe vand ud, for at være sikker på at vaskekarret ikke overfyldes. Dette gør den i ca. et halvt minut, hvorefter der lukkes op for vandet.

Fortsætter den derimod med at pumpe, skyldes det, at der i bunden af motorrummet er vand, som aqua-safe systemet har registreret. Dette kan forekomme hvis der sker et overløb fra vaskekarret, eventuel på grund af at afløbet er blokeret. Det vil bevirke at al programmering bliver aflyst, og at det eneste maskinen i denne situation kan, er at pumpe vandet ud fra vaskekarret, for at beskytte omgivelserne mod potentiel oversvømmelse.

For at få opvaskeren driftsklar igen, skal vandet fjernes fra drypbakken i bunden.

Dette kan gøres ved at opvaskeren trækkes ud på gulvet. Der lægges et håndklæde på gulvet lige foran soklen på opvaskeren, som derefter vippes 45° grader fremover. Det vil bevirke at vandet løber ud på håndklædet. Når vandet er fjernet, kan maskinen startes op igen på normal vis.

Har du brug for mere hjælp

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så er der meget mere hjælp at få:

Alle FAQ omkring opvaskemaskiner

Find din betjeningsvejledning

Kontakt os via kontakt formular

Disclaimer

Alle råd og vejledninger på GRAMs hjemmeside må bruges på eget ansvar. Er du det mindste i tvivl om dit produkt, vil vi rigtig gerne hjælpe dig.