Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

gram.dk  /  FAQ  /  Ovne, komfur og kogeplader FAQ

Hvorfor pulserer min kogeplade?

Hvis kogepladen skal kunne afsætte energi/varme til kogegrejet skal det være med en væsentlig effekt. Derfor er det begrænset hvor langt ned man kan sætte energien, før elektronikken vil registrere det, som manglende kogegrej på zonen. Derfor fungere det sådan, at fra indstilling 8 og opefter øges effekten på kogepladen, men fra indstilling 7 og nedefter har den samme effekt, som den tænder og slukker med kortere eller længere tid imellem afhængig af indstillingen. Derved er kogezonen tændt 86 % af tiden ved indstilling 7, 72% ved indstilling 6, 60% ved indstilling 5 osv. Derfor kan det forekomme, at hvis man har noget oppe at bulder koge og skruer det ned på et lavere niveau, så bobler gryden for derefter at gå af kog, for derefter igen at boble…. Dette skyldes måden som elektronikken er programmeret på og ikke en fejl.

Et stykke kogegrej med en tyk og solid bund vil være med til at mindske dette.

Man må også huske på at temperatur differencen i vand, fra det bobler og til at det ser ud til at være gået af kog, ligger omkring et par graders celsius.

Har du brug for mere hjælp

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så er der meget mere hjælp at få:

Alle FAQ omkring ovne, komfur og kogeplader

Find din betjeningsvejledning

Kontakt os via kontakt formular

Disclaimer

Alle råd og vejledninger på GRAMs hjemmeside må bruges på eget ansvar. Er du det mindste i tvivl om dit produkt, vil vi rigtig gerne hjælpe dig.