Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

gram.dk  /  FAQ  /  Ovne, komfur og kogeplader FAQ

Induktionskogeplade laver støj

Elektronikken i induktionsplader kan undertiden frembringe en lavmælt men meget højfrekvent lyd. Dette er ikke unormalt, da induktion er defineret ved elektronik, der kører med en ultra høj frekvens.

Induktionszonerne er desuden forsynet med en køleblæser, der også kan frembringe lidt brummelyde. Køleblæseren er en nødvendighed, for at elektronikken ikke skal brænde sammen. Lyden kan desværre ikke helt fjernes.

Når magnetfeltet i zonerne tager fat i bunden af kogegrejet, kan der alt efter kogegrejets støbning, opstå lyde, der kan være mere eller mindre højlydte, afhængig af den indstillede effekt.  Visse typer kogegrej er mere udprægede til at ville gøre dette. Specielt kogegrej med et stort indhold af rustfrit stål, er kendt for nærmest at synge solo sange, når de står op og ned af hinanden. Prøv alternativt kogegrej der ikke er så højlydt, og undgå at disse gryder står på zoner umiddelbart ved siden af hinanden.

Har du brug for mere hjælp

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så er der meget mere hjælp at få:

Alle FAQ omkring ovne, komfur og kogeplader

Find din betjeningsvejledning

Kontakt os via kontakt formular

Disclaimer

Alle råd og vejledninger på GRAMs hjemmeside må bruges på eget ansvar. Er du det mindste i tvivl om dit produkt, vil vi rigtig gerne hjælpe dig.