Er der forskel?
Kogeplader ligner ved første øjekast hinanden. Men forskellen på de traditionelle og induktion er stor. Induktionskogeplader tilpasser varmezonen sig til kogegrejet pga. at de opvarmer med elektromagnetisme. Dermed opvarmes glasset omkring kogegrejet ikke og det er lettere at rengøre ved f.eks overkogning. Ligeledes varmes pladen ikke op hvis ikke der står noget på pladen og den slukker også når gryden eller panden fjernes fra kogezonen. Det kalder vi Pot detection og gør tilberedning mere sikker.
Se udvalget af induktionskogeplader
På traditionelle kogeplader varmes selve kogezonen op, her har vi gjort det lettere at tilpasse kogezonen med både triple og double zone på nogle af vores kogeplader. Den hærdede glasplade sørger for en jævn overflade som nemt kan holdes ren.
Se udvalget af glaskeramiske kogeplader
Ens for alle
På alle kogeplader fra Gram er der både børnelås, sikkerhedsstop og restvarmeindikator for, at sikkerheden skal være i top. De er produceret miljøvenligt med den nyeste teknologi.
Bortskaffelse af den gamle kogeplade
Når den gamle kogeplade skal skiftes ud er det vigtigt den bliver bortskaffet korrekt. Hvis den stadig virker kan den sælges brugt, ellers kan du læse mere om bortskaffelsen af gamle hvidevarer her