Søgeresultater

Produkter

Grupper

Søgningen gav ingen resultater

Op

Velkommen til GRAMs jobside

Hos Gram A/S ansætter vi gerne entusiastiske, initiativrige og motiverede medarbejder med lyst til at gøre en ekstra indsats. De faglige kompetencer er en naturlig forudsætning for et job hos Gram A/S.

Vores medarbejdersammensætning favner bredt både når det gælder alder, faglige profiler og uddannelse. Men fælles for alle er, at de er glade for at gå på arbejde, er motiverede og gerne vil være med til at gøre en forskel.

Vi ved, at en af de vigtigste ressourcer er vores medarbejdere. Derfor er der også fuld fokus på medarbejder trivsel og udviklingsmuligheder. Læs mere om Gram A/S her på siden samt om evt. ledige job. Du kan også altid lægge dit CV ind i vores jobdatabase og her fortælle om, hvilken jobtype, der måtte være af interesse for dig.

 

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger


Hvis ingen af de ledige stillinger matcher din profil eller hvis vi ikke kan tilbyde en ledig stilling lige nu, kan du uploade dit CV til vores Jobagent. Dermed får vi mulighed for at kontakte dig, hvis der dukker en ledig stilling op, der matcher dine kompetencer. 

Upload din uopfordrede ansøgning og CV her